Startup 50+

Startup 50+ - Ustanovite podjetje z izkušnjami!

Starost ni pomembna, ko gre za ustanovitev podjetja. Pomembnejši so vaš odnos, cilji in motivacija. Vaše bogate poklicne in življenjske izkušnje so idealna podlaga za uresničitev vaše podjetniške vizije. Študije kažejo, da je večja verjetnost, da bodo zagonska podjetja uspela v zrelejših letih.
Uporabite svoje večdesetletne izkušnje in našo specializirano podporno mrežo, da uresničite svojo poslovno zamisel.

V središču pozornosti
Startup 50+ zainteresiranim in ustanoviteljem, starejšim od 50 let, ali tistim, ki se želijo odločiti za podjetniški podvig, ponuja priložnost, da svoje dolgoletno strokovno znanje in izkušnje spremenijo v uspešne podvige.
Pridružite se naši mreži in izkoristite prednosti naših pilotnih projektov "Train & Net" in "Medgeneracijski tandem".

Kaj lahko pričakujete?
Naša nova pilotna projekta - "Train & Net" in "Intergenerational Tandem" - vam omogočata poglobitev znanja, navezovanje dragocenih stikov in izkoriščanje prednosti medgeneracijskega sodelovanja.

"Train & Net" - tu združujemo usposabljanje z razvojem novih mrež in stikov z drugimi izkušenimi podjetniki.

"Medgeneracijski tandem" - V tem projektu združujemo ustanovitelje z mladimi študenti, da se lahko obe strani učita druga od druge. Naš cilj je uresničiti dobre ideje in projekte ne glede na starost.

Izkoristite to priložnost, da svoje ideje spremenite v resničnost in uresničite svoje podjetniške ambicije - ne glede na starost.

"Startup 50+" - ker pravim podjetniškim vizijam ne poteče rok trajanja!

Prijavite se preprosto - in popolnoma brezplačno.