Skagerrak Business Summit 2024

5 Sept 2024 | Kristiansand, Norway

5 September 2024

4610 Kristiansand, Norway

Vestre Strandgate 7

Hotel Radisson Blu Caledonien

Skagerrak Business Summit 2024

Velkommen til Skagerrak Business Summit 2024!

Når sjekket du sist hvilke muligheter bedriften din har i Danmark eller Norge? Skagerrak Business Summit gir deg mulighet til å møte norske eller danske selskap og bygge nettverk med dem. I år er det bransjene bygg og energi som skal fylle fagsporene.

Se program øverst til høyre i Agenda!

Skagerrak Business Summit skiller seg ut da den veksler mellom å finne sted i Aalborg og Kristiansand. I år avholdes konferansen i Kristiansand. Målet er å skape forretningsmuligheter i Skagerrak-området samt styrke samarbeid rundt viktige næringer og initiativ i de to markeder.

Tidligere har deltakere opplevd spennende foredrag, blant annet fra ambassadører i Norge og Danmark, samt dyktige keynote-speakere.

Konferansen er lagt til rette slik at du kan skreddersy programmet slik du ønsker i forhold til hva som er relevant for deg og ditt selskap.

Skagerrak Business Summit avsluttes, tradisjonen tro, med en nettverksmiddag med underholdende innslag og mulighet til å bygge nettverk.

Skreddersy ditt program

Alle deltagere starter dagen med felles velkomst og introduksjon, deretter innleder ambassadørerne og keynote-speakere. Deretter er det flere “spor” på ulike steder på hotellet. Se programmet i menyfeltet "Agenda" øverst til høyre. Det vil være informasjon i appen B2Match om hvor du skal være og til hvilken tid.

Etter de faglige sporene vil det være mulighet til matchmaking. Alle deltakere vil synes i systemet og du vil ha muligheten til å forespørre møter.

Avslutningsvis blir det en hyggelig nettverksmiddag som er et avslappende punkt på en travel og spennende dag. Ved ankomst får du utdelt et dansk eller norsk flagg med nummer som viser deg til ditt bord. Her blir det rik mulighet til å møte nye mennesker.

Norway

23

Denmark

14

Croatia

1

Samarbeidspartnere

Dette er organisasjonene som får konferansen til å skje!