INVEST IN ZAGORJE 2024

10 May 2024 | Krapina, Croatia

10 May 2024

49000 Krapina, Croatia

Bobovje 52G

https://goo.gl/maps/Bb8YZLjHLcDVBU1P9

INVEST IN ZAGORJE 2024

Dobrodošli na INVEST IN ZAGORJE 2024!

Zagorje i ove godine okuplja vizionare, inovatore, ugledne stručnjake i entuzijaste iz cijele Hrvatske na konferenciji INVEST IN ZAGORJE 2024 - cjelodnevnom događanju prepunom prilika za umrežavanje, istraživanje poslovnih prilika i učenje o industrijskim trendovima.

Glavna tema konferencije su inovacije i investicije u zdravstvenom turizmu. Cilj je povezivanje različitih sektora kako bismo potaknuli razvoj inovacija koje podržavaju napredak u zdravstvenom sektoru.

Ako tražite inspiraciju i partnere, rezervirajte svoje vrijeme 10.05.2024. za konferenciju INVEST IN ZAGORJE 2024. Pridružite nam se u istraživanju najnovijih trendova, povežite se s liderima u industriji i steknite praktično iskustvo koje možete primijeniti u svom profesionalnom ili privatnom životu.

Registrirajte se, osigurajte svoje mjesto te pratite naše stranice za više informacija o gostima.

Vidimo se na INVEST IN ZAGORJE!

Što Vas očekuje na konferenciji?

Konferencija “Invest in Zagorje” nudi interaktivan program s uglednim panelistima, stručnjacima i govornicima iz svijeta biznisa i zdravstvenog turizma. Očekuju vas susreti s ključnim poslovnim akterima, investitorima i institucijama. Bilo da ste investitor u potrazi za novim prilikama, poduzetnik koji želi razvijati partnerstva, startup u potrazi za financiranjem ili jednostavno želite stjecati nova znanja i kontakte, ova konferencija je savršena prilika za vas.

Osjetite atmosferu

Konferencija INVEST IN ZAGORJE po prvi puta održana je 2023. godine, u galeriji možete osjetiti dašak atmosfere.

2023 throwback

Pogledajte kako nam je bilo na INVEST IN ZAGORJE 2023

Kako do nas?

Poduzetnički centar Krapinsko - zagorske županije - Bobovje 52/G, 49000 Krapina. Dobrodošli!